Pobeda Kingsa, poraz San Antonija

Izvor: B92

Sreda, 19.03.2003.

18:18

Default images

Košarkaši Sakramenta noćas su pobedili Golden Stejt Voriorse 117:91. Najefikasniji kod Kingsa bio je Pedja Stojaković sa 20 poena, dok je Vlade Divac imao učinak od 12 koševa I 8 skokova.

Već sutra Sakramento u derbiju zapadne konferencije dočekuje Los Andjeles Lejkerse. Iako su u glavama već bili na tom meču, zahvaljujući i provokacijama Šekila O Nila. Medjutim, svoje vreme na parketu iskoristio je Skot Polard koji je uz 15 poena imao i 12 skokova. Sakramento je do 14.uzastopne nad Voriorsima došao serijom 31-6 tokom drugog poluvremena, a u centru zbivanja bio je upravo Polard

Sa druge strane, ekipa Sijetla savladala je Hjuston sa 100:94. Predrag Drobnjak je zabeležio 12, a Vladimir Radmanović 8 poena. Minesota je bila bolja od Memfisa rezultatom 96:80, a na klupi Timbervulvsa nije bilo Igora Rakočevića, koji je zbog povrede članka, prebačen na listu povredjenih.

Na Istoku se nastavlja trka za prvo mesto u diviziji Atlantik. Nju Džersi je zadržao "tanku prednost" od pola utakmice, pošto je pobedio Boston u Flit Cnetru, dok je nešto kasnije, prvi pratilac Filadelfija uzvratila ubedljivom pobedom nad Majamijem.

Dalas je zabeležio i treću pobedu zaredom, ali je do trijumfa nad slabim Klivlendom došao teže nego što govori rezultat. Nakon izjednačenog i letargičnog prvog poluvremena, predvodjeni Nešom, Meveriksi preuzimaju kontrolu i povećavaju razliku, ali su očekivanu pobedu nad Kavalirsima zaradili uz isključenje trenera Nelsona i povredu Majkla Finlija ( istegao tetivu).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: