Odložen beogradski maraton

Izvor: B92

Sreda, 19.03.2003.

18:05

Default images
Beogradski maraton biće odložen za nek i novi termin zbog vanrednog stanja u zemlji, saopšteno je u utorak u Skupštini grada Beograda.

"U uslovima vanrednog stanja, kada se država obračunava sa kriminalom u Srbiji, potpuno je neprimereno organizovati ovako masovnu sportsku manifestaciju koja je najveæi festival mladosti, sporta i radosti", piše u saopštenju koje je potpisala gradonačelnica Beograda Radmila Hrustanović.

Maraton je trebalo da bude održan u aprilu.

U saopštenju se navodi da Grad nastavlja pripreme i uverava Beogradjane da će učini ti sve da maraton ponovo bude uspešan, kao i prošle godine. O novom terminu održavanja maratona javnost će biti blagovremeno obaveštena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: