Babović: Policija to nije smela da dozvoli

Izvor: B92

Sreda, 12.03.2003.

21:21

Default images
Bivši potpredsednik Interpola Budimir Babović izjavio je da je ubistvo Đindica tragedija za Srbiju, jer je, kako je rekao, on bio predvodnik reformi u Srbiji. Babović je naveo da je veoma ružna slika za srpsku policiju to što je atentat izvršen u zatvorenom prostoru i u sred bela dana. "To su sve okolnosti u kojima policija ne bi smela da dozvoli da joj se neko tu nađe i da ubije predsednika Vlade. Za to je sigurno, koliko ja mogu da pretpostavim, bila potrebna logistička podrška, da su u tome morali učestvovati veoma vični ljudi, obučeni za takve akcije, i s logističkom podrškom koja je dojavila kada kola ulaze u dvorište. Mislim da policija mora da se prene posle toga, i ne samo policija, nego i čitavo društvo da se okrene efikasnoj borbi protiv organizovanog kriminala i svih ovih zala koja su dovela do toga", rekao je Babović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: