Vučić: 500 inženjera? Bulatović preterao

Niš -- Filipinska kompanija Imi otvorila je svoju fabriku u Nišu, a predsednik Aleksandar Vučić rekao je da mu je to delovalo nestvarno.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Tanjug/Dimitrije Nikolić
Foto: Tanjug/Dimitrije Nikolić

"Priznao sam to danas, nisam bio preveliki optimista, delovelo mi je nestvarno kada smo prvi put razgovarali", rekao je on.

"Da se ja pohvalim ovim kao da sam sam napravio. Ovo je mehanizam kojim se otvaraju vrata, koji se ovde pravi. Iskreno mislio sam da se garažna vrata lakše otvaraju, sada ćemo iz Srbije ova čuda da šaljemo širom sveta", rekao je Vučić na otvaranju fabrike za proizvodnju elektronske komponente za automobilsku i industriju informacionih tehnologija.

Vučić je istakao i da su prve linije postavljene, a 74 radnika već radi.

"Nikada se neću umoriti od dolazaka u Niš i otvaranja sve većeg broja fabrika. Iz ambisa krize i siromaštva od Niša pokušaćemo da napravimo regionalni centar", istakao je on.

Vučić je rekao da Imi otvara vrata budućnosti 21. veka i da ćemo postati deo globalnih trendova.

On je istakao i da su mu predstavnici ove kompanije rekli da su pesimisti, da ne vole da preteruju u obećanjima, ali da obično bude i bolje od onoga što kažu.

Vučić je rekao i da je gradonačelnik Darko Bulatović preterao za broj inženjera, a obaveza je da ih bude 15 odsto.

Vučić im je na kraju poručio i da ne bi pogrešilida su otišli u Jagodinu ili bilo koji grad na teritoriji Srbije jer bi ih svuda dočekali vredni i marljivi ljudi.

Biz

Ko to želi PKB?

Beograd -- Ministarstvo privrede Srbije objaviće u četvrtak ko je dostavio ponudu za kupovinu imovine Poljoprivrednog kombinata Beograd (PKB) i da li je ponuda validna.

Srbija sreda 12.09. 14:45 Komentara: 8
strana 1 od 1183 idi na stranu