Mesi u problemu – sledi mu finansijski udar: Srušiće mu hotel?

Lionel Mesi se suočava sa velikim finansijskim problemom nakon što mu je naređeno da sruši hotel koji poseduje u Barseloni, vredan oko 30,6 miliona evra.

Svet

Izvor: klix.ba

Utorak, 07.12.2021.

09:53

Mesi u problemu – sledi mu finansijski udar: Srušiće mu hotel?
Foto: EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Mesi je prošlu sedmicu počeo na sjajan način nakon što je osvojio Zlatnu loptu po rekordni sedmi put, ali slavlje je verovatno pokvarila vest da je njegov hotel sa četiri zvezdice dobio sudski nalog za rušenje, piše Kliks.

Španski list "Konfidencijal" tvrdi da hotel sa 77 soba, poznat kao "MiM Sitges", ne ispunjava potrebne građevinske standarde u Barseloni.

Navodno su hotelski balkoni preveliki i zgradi preti opasnost od urušavanja. Takođe, hotelski plan za vanredne situacije u slučaju požara nije ispunio standarde.

Prema tvrdnjama lista, Mesi je napravio propust i nije bio svestan da je nekretnina već bila u planu za rušenje kada ju je kupio 2017. godine, a saznao je tek kada mu se pomenuti list obratio za komentar.

Mesi takođe poseduje hotele na Ibici i Majorki, a veći deo svog života proveo je u Barseloni nakon što se pridružio klubu kao 13-godišnjak.

Argentinac se preselio u Pariz ranije ove godine nakon transfera u PSG.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

1 d

Podeli: