Pao Amerikan ekspres?

Hiljade korisnika u SAD u petak je prijavilo da sistem kartica Amerikan ekspres ne radi, pokazuju podaci veb stranice Daundetektor.

Svet

Izvor: B92

Četvrtak, 21.10.2021.

21:55

Pao Amerikan ekspres?
Ilustracija: Depositphotos, samsonovs

Prema mapi prijavljenih problema na sajtu, najveći broj pritužbi na uslugu je na severoistoku zemlje, posebno u Njujorku, Los Anđelesu i u drugim delovima Kalifornije, Atlanti, Džordžiji.

Većina Amerikanaca koji imaju problema sa amerikan ekspresom tvrdi da ne mogu da koriste svoje kreditne kartice, što je oko 76% od ukupnog broja pritužbi, prenosi Sputnjik internešnel. Drugi najčešći problem je korisnička podrška, koja ne radi za oko 18 odsto korisnika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

1 d

Podeli: