Ovo je kuća Ilona Maska: Možda će vas iznenaditi njen izgled FOTO/VIDEO

Ilon Mask je poseban zbog mnogo čega.

Svet

Izvor: Index

Petak, 25.06.2021.

10:37

Ovo je kuća Ilona Maska: Možda će vas iznenaditi njen izgled FOTO/VIDEO
Foto: EPA, CLEMENS BILAN

Jedna od takvih posebnosti je skromnost, s obzirom na bogatstvo kojim raspolaže, piše Index. Bar kad su nekretnine u pitanju.

Naime, on je sve svoje nekretnine, osim kuće u Kaliforniji (Tesla "event home"), prodao i preselio se u Teksas.

Ali ne u neko reprezentativno područje, a pogotovo ne u vilu. Verovali ili ne, njegova kućna adresa je Boka Čika (Boca Chica) a u pitanju je mobilna kuća vrednosti oko 50.000 dolara. Ni nju nije kupio, već ju je iznajmio - od kompanije Spejs Iks. Kako saznaje Teslarati, radi se o kući iz ponude komanije "Boxabl".

Model je "Casita", a nudi površinu od oko 37 kvadratnih metara. U trenutku kad Cybertruck izađe na ulice, Mask će ovakvu kuću vrlo lako moći da seli po celoj zemlji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Svet

Sledi zabrana: Nova pravila za iznajmljivanje stana

Američka digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata širom sveta.

8:21

12.3.2024.

6 d

Podeli: