Kola, šortsevi za teretanu, tekila, kripto... A sada postaje - ugostitelj

Izvršni direktor kompanije "Tesla" Ilon Mask na korak je od otvaranja lanca restorana, javlja "Blumberg".

Svet

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 03.06.2021.

09:37

Kola, šortsevi za teretanu, tekila, kripto...  A sada postaje - ugostitelj
Foto: Naresh777/Shutterstock

Kako navodi njujorška agencija, "Tesla" je 27. maja podneo zahtev američkom Zavodu za patente i žigove za upotrebu svog logotipa "T" i još dve verzije stilizovanog logotipa "Tesla" u prehrambenoj industriji.

Sva tri zahteva se odnose na primenu logotipa za "usluge restorana, pop-ap restoranske usluge (služenje hrane sa tezge na točkovima), samouslužne restoranske usluge i usluge hrane za nošenje".

Komisija presudila – dva Maskova tvita protivna propisima: Sledi kazna?

"Blumberg" podseća da Mask već godinama priča o otvaranju restorana u južnoj Kaliforniji, te da je 2018. godine tvitovao da planira da pokrene „drajv in" uslugu prodaje hrane, kao i roler i rok restoran na jednoj od novih lokacija "Tesline" superpunionice za električna vozila u Los Anđelesu.

Mask objasnio rast cena

Ovog aprila je potvrdio napredak u realizaciji te ideje tvitom:„Glavna nova stanica za punjenje stiže uskoro u Santa Moniku! Nadamo se da ćemo otvoriti i restoran iz pedesetih i pustiti 100 najboljih filmskih klipova“. Pre toga je sa entuzijazmom najavio da će tamo u ponudi biti kokice zajedno sa „spoljnim ekranom na kojem će se vrteti 100 najboljih scena u istoriji filma“.

Mask, dakle, namerava da na svojim stanicama za punjenje električnih automobila ponudi "propratne sadržaje" vozačima da nešto prezalogaje pre, u toku, ili nakon punjenja vozila, i da prekrate vreme gledajući najbolje filmske kadrove iz svetske kinematografije.

Stigao najnoviji "model" Tesle - tekila

Maskov brat Kimbel je, inače, vlasnik kompanije Kičen restoran grupa, koja upravlja restoranima u mnogom američkim saveznim državama, uključujući Kolorado, Ilinois i Tenesi, napominje "Blumberg".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Sprema se "apokalipsa"

Razvoj veštačke inteligencije (AI) bi mogao da dovede do ukidanja skoro osam miliona radnih mesta u Velikoj Britaniji.

15:36

27.3.2024.

1 d

Podeli: