Čišćenje kabine ga koštalo više od 2.000 evra

Čišćenje kabine, koje je obavio ukrajinski vozač, koštaće ga ukupno oko 2.200 evra, jer je tokom čišćenja došlo do fatalne greške.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Depositphotos, zestmarina
Foto: Depositphotos, zestmarina

Stiže nov trošak za vozače, platforma već spremna

Oglas postao viralan: Kad vidite platu biće vam jasno i zašto

On je, umesto stare polise, bacio novu, koja važi od 1. maja. Grešku je shvatio već narednog dana - 2. maja, tokom rutinske inspekcije drumskog saobraćaja.

Naime, kako je objavljeno na sajtu Pokrajinske inspekcije za drumski saobraćaj u Lublinu (Poljska), u nedelju, 2. maja, inspektori su na državnom putu br. 12 zaustavili traktorsku jedinicu sa prikolicom ukrajinskog preduzetnika, kako bi obavili rutinski pregled.

Kao rezultat inspekcije, utvrđeno je da vozač nije imao važeći "zeleni karton" za tegljač.

Kako je vozač objasnio, sa sobom je poneo dve polise. Prva je važila do 30. aprila 2021, a druga od 1. maja 2021. Takođe je naveo da je nedavno očistio kabinu i tom prilikom umesto starog, zastarelog dokumenta novi bacio u smeće.

Posledice ove akcije, međutim, biće izuzetno skupe. Vozilo je prvo uklonjeno sa puta o trošku prevoznika, a da bi nastavio putovanje, vozač mora predočiti važeću polisu osiguranja od građanske odgovornosti i izvršiti uplatu od nešto više od 1.800 evra u Fond za garanciju osiguranja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 119 idi na stranu