Mamili uzdahe, sad pred kolapsom

Brend se razdvaja na dve nezavisne kompanije.

Svet

Izvor: Tanjug

Utorak, 11.05.2021.

21:03

Mamili uzdahe, sad pred kolapsom
Foto: Profimedia

Godinu dana nakon što se sporazum o prodaji Viktorija Sikreta raspao, jer je pandemija ispraznila tržne centre širom zemlje, čuveni modni brend poznat po donjem vešu, bio je prisiljen da zatvori svoje prodavnice i obustavi dalju prodaju.

Odlukom objavljenom danas, brend se razdvaja na dve nezavisne kompanije kojima se trguje u javnosti, prenosi AP.

U međuvremenu, akcije kompanije su pale za 3,3 odsto pre nego što se danas otvorilo tržište.

Kako se navodi, brend naširoko poznat ovog puta nije uspeo da zadovolji žene, koje su se sve više okretale udobnijim varijantama, posebno tokom pandemije kada su većinu vremena provodile kod kuće.

Brend je osnovao pokojni Roj Larson Rejmond krajem 1970, a sredinom devedesetih Viktorija Sikret osvaja tržište spektakularnim televizijskim performansom koji uključuje super modele, modu, muziku i lepotu.

Nakon što je prošlogodišnja revija otkazana zboj posledica pandemije i prodaja je naglo opala, a istovremeno ojačala je konkurencija koja se više usredsredila na fit i udobnost, nudeći više mogućnosti za različite tipove tela.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Svet

Sledi zabrana: Nova pravila za iznajmljivanje stana

Američka digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata širom sveta.

8:21

12.3.2024.

7 d

Podeli: