Nećak najpoznatijeg narko-bosa pronašao 18 miliona dolara, ali postoji jedan problem

Nećak pokojnog vođe kolumbijskog narko-kartela Pabla Eskobara otkrio je jedno od njegovih skrovišta sa 18 miliona dolara, prenela je mreža Red Mas Noticias.

Svet

Izvor: SEEbiz

Četvrtak, 24.09.2020.

08:35

Nećak najpoznatijeg narko-bosa pronašao 18 miliona dolara, ali postoji jedan problem
Foto: Depositphotos, viz-arch

Nikolas Eskobar rekao je za tu mrežu da je skrovište bilo u njegovoj kući u Medeljinu, gradu u kojem je Pablo Eskobar imao "sedište".

Nećak Pabla Eskobara je rekao da ga je "predskazanje" dovelo do određenog dela kuće u kome je otkrio zalihu u smrdljivoj plastičnoj vreći. Desetine godina stare novčanice bile su u toliko lošem stanju da su neupotrebljive, navodi se u izveštaju.

U vreći je bio i grumen zlata, komunikacioni uređaji, snimci, pisaća mašina, olovka i kamera s filmom koji se nije mogao razviti.

Priče o Eskobarovim skrovištima još kruže Medeljinom. Nikolas Eskobar, koji se ponosi srodstvom s narko-vođom, rekao je kako je pronašao već nekoliko skrovišta.

Jedan od najbogatijih kriminalaca u ljudskoj istoriji Pablo Eskobar imao je milijarde dolara godišnjih prihoda, prenosi SEEbiz.

Optužen za oko 6.000 ubistava, vođa narko-kartela ubijen je 1993. u 44. godini u Medeljinu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Sprema se "apokalipsa"

Razvoj veštačke inteligencije (AI) bi mogao da dovede do ukidanja skoro osam miliona radnih mesta u Velikoj Britaniji.

15:36

27.3.2024.

1 d

Podeli: