DFC u Srbiji krajem septembra: Kancelarija u Beogradu uskoro počinje sa radom

Ministar finansija Srbije Siniša Mali i predsednik PKS Marko Čadež razgovarali su sa Adamom Bolerom, direktorom američke Razvojne finansijske korporacije (DFC).

Svet

Izvor: B92, Tanjug

Subota, 05.09.2020.

13:03

DFC u Srbiji krajem septembra: Kancelarija u Beogradu uskoro počinje sa radom
Foto: Instagram, mali_sinisa

Delegacija Srbije je, u razgovorima u Vašingtonu, dogovorila da DFC otvori svoju kancelariju u Beogradu, koja će biti jedina takva u regionu, što je važno s obzirom da dovode još veći broj investitora, daju kredibilnost procesa ekonomskog razvoja zemlje, pomaže kreditnom rejtingu, dovode nove investitore.

"Sastanak sa izvršnim direktorom američke Razvojne finansijske korporacije (DFC) Adamom Bolerom, kome smo predstavili ekonomske uspehe Srbije. Razgovarali smo o konkretnim projektima u okviru potpisanog ekonomskog sporazuma, a dogovoreno je da će delegacija DFC-a posetiti Beograd krajem septembra, kako bi njiihova kancelarija u Srbiji što pre počela sa radom", naveo je ministar Mali na svom Instagram profilu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: