Putin: Konkurencija drhti pred ruskim suhojima

Proizvodi kompanije Suhoj predstavljaju ponos Rusije i izazivaju "određeno drhtanje" kod konkurenata, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin.

Svet

Izvor: Sputnik

Ponedeljak, 01.06.2020.

17:14

Putin: Konkurencija drhti pred ruskim suhojima
Foto: Depositphotos, javarman

"Kompanija Suhoj je jedna od lidera naše avio-industrije. Vi proizvodite takve letelice koje su predmet zavisti u mnogim državama i kod naših konkurenata izazivaju određenu drhtavicu. U isto vreme, one su ponos Rusije, bez svakog preuveličavanja", rekao je predsednik Rusije.

Putin je izrazio nadu da su, bez obzira na pandemiju koronavirusa, preduzeća Suhoj radila ritmično, prenosi Sputnjik.

Suhoj je najveća ruska avio-kompanija koja se bavi konstruisanjem i proizvodnjom aviona, kao i obukom pilota. Glavni zadatak kompanije je da obezbedi savremenu avijacionu tehniku Ratnom vazduhoplovstvu Rusije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Svet

Sledi zabrana: Nova pravila za iznajmljivanje stana

Američka digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata širom sveta.

8:21

12.3.2024.

7 d

Podeli: