Britiš ervejz se izvinio putnicima zbog neuobičajene greške

Britiš ervejz izvinio se zbog „geške sa imejlovima“, jer su nekim putnicima greškom poslate poruke da su njihovi letovi otkazani zbog najave štrajka pilota.

Svet

Izvor: B92

Nedelja, 25.08.2019.

11:19

Britiš ervejz se izvinio putnicima zbog neuobičajene greške
Foto: Epa/ANDY RAIN

Venčanja, medene mesece i letovanja ugrozila je najava obustave rada pilota, zbog koje je određen broj letova predviđenih za 9, 10. i 27. septembar otkazan, piše Gardijan.

Međutim ispostavilo se su neki putnici – njihov tačan boj još uvek nije utvrđen – greškom dobili imejl sa obaveštenjem da je njihov let otkazan i da bukiraju neki drugi.

"Žao nam je što su naši putnici dobili pogrešan imejl u kome se kaže da je let otkazan u danima kada se ne štrajkuje. Stupamo u kontakt sa svim tim putnicima kako bismo pojasnili da će se let odvijati kako je bilo predviđeno. Izvinjavamo se zbog zabune i neugodnosti koje smo izazvali"; rekao je portparol avio-prevoznika.

Dodao je da svako ko je potrošio novac na alternativni prevoz može da kontaktira Britiš ervejz koji će se "svakim slučajem pozabaviti posebno".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

1 d

Podeli: