Dostupna vlasnicima telefona: Epl počeo da izdaje svoju platnu karticu

Američka kompanija Epl je danas počela sa izdavanjem svoje platne kartice "Epl kard" (Apple card) koja će biti dostupna korisnicima Eplovog "ajfona".

Svet

Izvor: B92

Utorak, 06.08.2019.

15:45

Dostupna vlasnicima telefona: Epl počeo da izdaje svoju platnu karticu
Foto: Epa/HOW HWEE YOUNG

Epl je lansiranje kartice najavio još u martu, u partnerstvu sa američkom investicionom bankom Goldman Saks, podseća američka agencija AP.

Ograničen broj korisnika "ajfona", koji su ranije iskazali interesovanje za karticu, dobiće danas imejl obaveštenja od Epla, u kojem se pozivaju da se prijave za dobijanje kartice preko aplikacije Wallet (novčanik) na svom "ajfonu".

Proces odobravanja virtuelne kartice trajaće nekoliko minuta, a ako podnosilac prijave bude odobren, "Epl kard" može biti odmah korišćena, izjavio je danas portparol kompanije.

Za isporuku fizičke kartice, napravljene od titanijuma, biće potrebno oko dva do tri dana, a kartica je, kako je saopšteno, za sada dostupna samo u SAD.

Kompanija je obećala brzu prijavu za dobijanje kartice i eliminisanje većine naknada, navodeći takođe da korisnici koji kupovinu plaćaju preko Eplove aplikacije za plaćanje Apple Pay dobijaju povraćaj novca u gotovini u visini dva odsto od vrednosti izvršene transakcije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: