Lojalni članovi Amazona u Kanadi moći će besplatno da čitaju milion knjiga i stripova

Kanadski pretplatnici Amazon Primea, programa lojalnosti kompanije Amazon, imaće pristup Prime Readingu, koji omogućava besplatno čitanje knjiga i stripova.

Svet

Izvor: B92

Nedelja, 23.06.2019.

10:13

Lojalni članovi Amazona u Kanadi moći će besplatno da čitaju milion knjiga i stripova
FOTO: Epa A3399_Arne Dedert

Kompanija je objavila da će njihovi kanadski članovi Prime-a moći besplatno da čitaju knjige u okviru opcije Prime Reading, koja će ih usmeravati na sadržaj kojih ih zanima.

Knjigama i stripovima moći će da se čitaju preko Kindle i Kindle Fire e-čitača, kao i putem Kindle aplikacija ne Androidu i na uređajima s iOS operativnim sistemom, prenosi Verge.

Glavno čitanje je Amazonova nadograđena verzija Kindle Unlimited servisa, koja je omogućila pristup biblioteci od oko milion knjiga i stripova. Ovu uslugu su ranije mogli da koriste samo uz mesečnu pretplatu od 9,99 dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

1 d

Podeli: