Brnabić u Londonu o ekonomiji Zapadnog Balkana i napretku Srbije na putu ka EU

Predsednica Vlade Ana Brnabić boraviće 17. i 18. juna u radnoj poseti Velikoj Britaniji, tokom koje će u Londonu učestvovati na nekoliko skupova.

Svet

Izvor: B92

Subota, 15.06.2019.

15:31

Brnabić u Londonu o ekonomiji Zapadnog Balkana i napretku Srbije na putu ka EU
FOTO: EPA, NEIL HALL

Ona će učestvovati na nekoliko skupova posvećenih jačanju ekonomija regiona Zapadnog Balkana, odnosima u regionu, napretku Srbije na putu ka Evropskoj uniji i aktuelnoj situaciji u EU.

Dvodnevnu posetu britanskoj prestonici, Brnabić će u ponedeljak, 17. juna, početi predavanjem „Kako pobediti u četvrtoj industrijskoj revoluciji?, koje će biti održžano na Londonskoj šškoli za biznis.

Predsednica Vlade će govoriti o izazovima koji se javljaju u savremenom poslovnom okružženju, ulozi malih i srednjih preduzeća, kao i značaju inovacija i digitalizacije na budućnost poslovanja, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju sa medijima.

U utorak, 18. juna, Brnabić će govoriti na FT forumu Zapadnog Balkana (FT Western Balkans Forum) o temi „Mogućnosti ulaganja u brzorastućem regionu“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

16 h

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

1 d

Podeli: