Srpske kompanije predstaviće se na sajmu u Kelnu

Srpske kompanije iz sektora drvne industrije predstaviće svoj proizvodni program na specijalizovanom sajmu Interzum u Kelnu.

Svet

Izvor: B92

Ponedeljak, 20.05.2019.

12:47

Srpske kompanije predstaviće se na sajmu u Kelnu
FOTO: Epa, DIEGO AZUBEL.

Sajam počinje sutra i traje do 24. maja. Na nacionalnom štandu Srbije proizvodni program predstaviće šest kompanija.

To su: S.C.S. Plus iz Knjaževca, čiji proizvodni program obuhvata sedišta, naslone, školjke, ploče, delove nameštaja, Sunce Marinković, iz Kragujevca, proizvođač visokokvalitetnih prozora i vrata, Tara Concept iz Kragujevca, koja se bavi izradom luksuznih podnih i zidnih obloga, Topwood iz Beograda, proizvođač pločastog materijala i nameštaja, kao i stolarije od drveta, Zvemil iz Bajine Bašte, proizvođač otpresaka od bukovog i topolovog blind furnira, i kompanija Entero iz Nove Pazove, čija je delatnost opremanje enterijera poslovnih prostora i stambenih objekata.

Drvna industrija je, kako poručuju iz PKS, prepoznata kao jedna od četiri prioritetne industrijske grane sa najvećim potencijalom za rast i razvoj, te je sajam Interzum 2019 prava prilika za predstavljanje domaćih proizvodjača parketa, prozora i vrata, kao i proizvodjača građevinskih elemenata od drveta i delova nameštaja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: