Svetski mediji bruje: Džejmi Oliver je bankrotirao!

Jedan od najboljih svetskih kuvara Džejmi Oliver je, po svemu sudeći, bankrotirao i više nema novca za ulaganje u svoje restorane.

Svet

Izvor: B92

Ponedeljak, 29.10.2018.

12:15

Svetski mediji bruje: Džejmi Oliver je bankrotirao!
Foto: Getty images

Oliver već neko vreme ima ozbiljne finansijske probleme. Nakon što se njegov lanac restorana prošle godine našao pred bankrotstvom, Oliver je odlučio da ide na sve ili ništa.

On je naime uložio čak 12,7 miliona funti kako bi spasao svoje poslovno carstvo, što je, kako je naveo, cela njegova ušteđevina.

Međutim, takvo ulaganje ostavilo je ozbiljne posledice pa Džejmi danas više nema ni jednu jedinu funtu, prenose svetski mediji.

"Nemam više novca za dodatno podupiranje restorana", priznao je Džejmi.

Na pitanje da li bi se opet odvažio na slično ulaganje, Oliver je rekao:

"Ne, jer na računu nemam ništa. Ne smem više da rizikujem i ugrožavam ljude koji rade za mene", istakao je omiljeni engleski kuvar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

70 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Podeli: