Procurilo: Italijnski modni div menja vlasnika

Prodaja italijanske modne kuće "Vesaće" biće saopštena uskoro, objavio je dnevnik "Korijere dela sera", pozivajući se na neimenovane izvore.

Svet

Izvor: B92

Ponedeljak, 24.09.2018.

11:09

Procurilo: Italijnski modni div menja vlasnika
Foto: Thinkstock

List navodi da je Donatela Versaće, sestra pokojnog osnivača kompanije Đanija Versaćea, umetničkog direktora i potpredsednika grupe sa sedištem u Milanu, sazvala sastanak sa osobljem kompanije u utorak, na dan kada bi trebalo da bude objavljena prodaja kompanije.

Rojters prenosi da su u kompaniji odbili da komentarišu ovaj izveštaj.

"Korijere" dodaje da se brend, poznat po svom logu Meduze, procenjuje na dve milijarde dolara i da bi kupac mogli da budu ili američka modna kuća "Majkl Kors holdings LTD" ili juvelirska kompanija "Tifani".

Porodica Versaće poseduje 80 odsto kompanije, dok je preostalih 20 odsto u vlasništvu američke grupe "Blekstoun".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

1 d

Podeli: