Fijasko u Fijatu: Najavili masovni bunt zbog Ronalda, došlo ih 5

Spektakularni transfer i astronomska plata za Kristijana Ronalda, kao što smo već pisali, izazvali su nezadovoljstvo radnika, pa najavljen bunt.

Svet

Izvor: B92

Sreda, 18.07.2018.

17:13

Fijasko u Fijatu: Najavili masovni bunt zbog Ronalda, došlo ih 5
(Foto: Getty images)

Podsetimo, Fijat je kao klupski sponzor obećao da će subvencionisati sa 30 miliona evra vrednu godišnju Ronaldovu platu. Ronaldo je za 117 milina evra napustio Real Madrid i potpisao ugovor s Juventusom.

Pobunili su se predstavnici sindikata i najavili štrajk u poznatoj italijanskoj auto-fabrici.

Međutim, najavljena pobuna doživela je pravi fijasko – tek pet radnika pogona u Melfiju na jugu Italije na dan štrajka nije htelo da izvrši svoje radne obaveze i propisane norme.

"Govorimo o 0,3 odsto zaposlenih. Dakle, štrajk su organizovali ljudi kojima su važni jedino lični interesi", poručio je portparol Fijata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

22 h

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

8 h

Podeli: