Koka-Kola iznenadila sama sebe: Ovo je jedinstveno FOTO

Koka-Kola je u Japanu lansirala svoje prvo alkoholno piće sa ukusom limuna, pokušavajući da iskoristi potencijal novih tržišta i potrošača.

Svet

Izvor: B92

Ponedeljak, 28.05.2018.

19:13

Koka-Kola iznenadila sama sebe: Ovo je jedinstveno FOTO
Foto: Getty images

Ovaj proizvod ima za cilj da osvoji pre svega mlade koji vole da piju, a naročito žene.

Koka-Kola je ovaj potez nazvala "jedinstvenim" u svojoj istoriji dugoj 125 godina, od kada postoji, a tržištu su ponudili tri nova pića koja sadrže od 3 do 8 odsto alkohola.

Kao što smo i navikli, Koka Kola i ovaj recept pažljivo čuva, ali piće je prilagođeno pićima na japanskom tržištu i predstavlja jednu vrstu alternative pivu, zbog čega su upravo žene u fokusu kao glavni potrošači.

Najpopularniji ukusi su snažni citrusi kao što su grejpfrut i limun, a iz ove kompanije su saopštili da nemaju u planu da novo piće plasiraju i na tržišta van Japana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Podeli: