Sraman potez zvanica: Rasprodaju poklone sa svadbe FOTO

O venčanju princa Harija i Megan Markl priča ceo svet, a verovatno će i o postupku njihovih zvanica koji i nije svakidašnji.

Svet

Izvor: B92

Sreda, 23.05.2018.

09:30

Sraman potez zvanica: Rasprodaju poklone sa svadbe FOTO
Foto: Screenshot/EBay

Neki od gostiju, pored činjenice da su prisustvovali istorijskom trenutku, odlučili su da unovče svoje poklone sa svadbe.

Desetine zvaničnih torbica sa venčanja, koje su dobili kao poklon, pojavile su se već u subotu na I-beju. Veoma brzo je nekolik torbi prodato po ceni od 10.600 dolara, a cena raste zajedno sa tražnjom i manjom ponudom, pa se zbog toga sada nude po ceni od vrtoglavih 36.260 dolara.

Ove jednostavne, platnene torbice dobila je specijalno odabrana grupa javnosti koja je bila pozvana na venčanje u Vindzoru.

Braon i plave platnene kesice sadržale su program venčanja, kutijicu kolačića, veliki čokoladni novčić, magnet za frižider, flašicu vode i vaučer sa 20 odsto popusta za Vindzorovu prodavnicu suvenira.

Iz palate Kensington odbili su da komentariše, dodajući da su gosti bili ljudi iz raznih sfera, predstavnici dobrotvornih ustanova koje podržavaju kraljevski par, učenici iz lokalnih škola, članovi zajednice Vindzora, članovi porodice kraljevskog domaćinstva, kao i članovi javnosti koji su pokazali snažno liderstvo i služili su svojim zajednicama.

Oni su pozvani da stoje ispred kapele Sv. Đorđa tokom svečanosti, kao i da budu prisutni prilikom dolaska para i njihovih gostiju, a imali su priliku i da vide prvi poljubac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: