Avio-gigant putnicima: Menjajte let, nema troškova

Francuski avio-prevoznik Er Frans preporučuje svojim putnicima da zbog štrajka odlože ili promene rezervacije leta za 22. februar, bez dodatnih troškova.

Svet

Izvor: Tanjug

Sreda, 21.02.2018.

15:45

Avio-gigant putnicima: Menjajte let, nema troškova
Foto: Thinkstock

Er Frans preporučuje promenu leta zbog najavljenog štrajka u toj kompaniji i procene da će oko 28 odsto radnika obustaviti rad.

U saopštenju kompanije se navodi da bez obzira na vrstu karte, Er Frans nudi mogućnost svim putnicima koji su rezervisali let za 22. februar da besplatno promene kartu i let do 27. februara, s obzirom na raspoloživa mesta pri promeni njihove rezervacije.

Pored toga, putnicima se nudi opcija da uzmu vaučer koji važi godinu dana za letove Er Fransa ili KLM-a i da odlože putovanje nakon 27. februara, ili da promene aerodrom poletanja ili odredišta, kao i mogućnost da otkažu svoje karte.

Korisnici čiji je let otkazan će dobiti potpuni povraćaj novca.

Otkazivanje ili odlaganje rezervacije leta može se obaviti na adresi www.airfrance.com u odeljku "Review / modify your reservations", takodje pomoću Er Frans aplikacije, putem Tvitera sa #Airfrance, na Facebook.com/airfrance, pozivanjem besplatnog broja: 0 800 240 260 (dostupno iz Francuske ili inostranstva) ili broja +33 1 57 02 10 58 (iz inostranstva), kao i kod turističke agencije gde su kupili kartu.

Kompanija je preporučila svim putnicima da na internet adresi www.airfrance.com provere informacije o letu pre odlaska na aerodrom.

Zbog najavljenog štrajka za četvrtak, 22. februar, Er Frans planira da tog dana ostvari 75 posto svojih letova. Prema planu, ostvariće se 50 odsto dugolinijskih letova iz Pariza, 75 odsto letova srednje dužine do Pariza i iz Pariza preko aerodroma "Šarl de Gol" i 85 procenata kratkolinijskih letova.

Raspored letova će se ažurirati 24 sata unapred, a odlaganja i pomeranja letova su očekivana, navodi se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

1 d

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: