Švajcarci ostali bez trona, čiji su satovi sada hit

Prema kompaniji IDC, Epl je u poslednjem kvartalu 2017. isporučio više Epl voč pametnih satova nego što je iznosila ukupna prodaja švajcarskih proizvođača.

Svet

Izvor: B92

Četvrtak, 08.02.2018.

14:03

Švajcarci ostali bez trona, čiji su satovi sada hit
(Foto: Getty images)

Četvrti kvartal prošle godine bio je najuspešniji kvartal za Epl voč seriju pametnih satova od njihovog prvog pojavljivanja na tržištu, piše Bug.

Direktor za istraživanje u IDC-u, Francisko Žeronimo, navodi kako je Epl s isporukama Epl voč u poslednjem kvartalu prošle godine nadmašio ukupnu prodaju koju su zabeležili švajcarski proizvođači satova u istom periodu.

Kompanija je tokom 2017. godine isporučila između 17,4 i 18 miliona Epl voč satova, što je rast od preko 50% u odnosu na 12 miliona satova isporučenih tokom 2016. godine. Oko 48% isporuka su činili najnoviji epl voč 3 modeli, a 52% epl voč serije 2 ili stariji modeli. Što se tiče serije 3 modela,13% kupaca je odabralo model s LTE, dok je 35% kupaca odabralo osnovni model s GPS-om i Wi-Fi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: