Dajmler i BMW se udružuju, ovo je rezultat

Automobilske kompanije Dajmler i BMW planiraju da udruže servise za iznajmljivanje i deljenje korišćenja automobila, piše list Frankfurter algemajne cajtung.

Svet

Izvor: B92

Sreda, 24.01.2018.

11:41

Dajmler i BMW se udružuju, ovo je rezultat
(Foto: Getty images)

Dve kompanije bi već u februaru mogle da obelodane spajanje svojih usluga "car2Go" i "DriveNow", piše taj list, a prenosi agencija AP.

U Dajmleru i u BMW-u su, međutim, odbili da prokomentarišu takve navode. Usluga iznajmljivanja automobila je naročito popularna među mladim vozačima koji ne žele ili nisu u stanju da kupe vlastito vozilo.

Servis "car2go" ima 2,8 miliona korisnika širom sveta i aktivan je u 26 zemalja Evrope, Severne Amerike i Kine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

18 h

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

1 d

Podeli: