Za noć: Šta sve Kinezi urade za 9h VIDEO

Kineski radnici demonstrirali su još jednom svoju neverovatnu efikasnost.

Svet

Izvor: B92

Utorak, 23.01.2018.

11:19

Za noć: Šta sve Kinezi urade za 9h VIDEO
Foto: Youtube, screenshot

Oko 1.500 njih su za samo devet sati postavili koloseke na novoj železničkoj stanici u provinicji Fudžijan, na jugu Kine.

Sedam vozova i 23 bagera bilo je dovoljno da se izvede taj ogroman posao.

Video-snimak pokazuje kako radnici povezuju tri glavne pruge – Ganlong, Ganruilong i Zhanglong.

Radnici su takođe instalirali saobraćajnu signalizaciju i opremu za praćenje saobraćaja. Radovi na stanici Nanlong u gradu Longjan počeli su 19. januara a završeni sledećeg dana.

Projekat je završen u ekspresnom roku zahvaljujući tome što su radnici bili podeljeni u sedam jedinica i obavljali različite faze posla istovremeno.

Završetak železničke pruge Nanlong očekuje se do kraja ove godine. Dugačka je 246 kilometara i biće glavna saobraćajna veza između jugoistoka zemlje i centralne Kine. Vozovi će njome moći da se kreću maksimalnom brzinom od 124 kilometra na sat.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: