Uz ove patike, besplatan prevoz cele godine

Poseban nov model patika koje su u Adidasu dizajnirali nadahnuti uzorkom sedišta berlinskog metroa u sebi ima ugrađen čip.

Svet

Izvor: Poslovni dnevnik

Subota, 20.01.2018.

12:16

Uz ove patike, besplatan prevoz cele godine
(Foto: Getty images)

Čip će vlasniku omogućiti vožnju javnim prevozom u Berlinu tokom cele 2018. godine.

Ograničen broj atraktivnih patika, njih 500, naterao je brojne obožavatelje Adidasove sportske obuće da stanu u red po velikoj hladnoći i da i 24 sata čekaju na kupovinu željenog para.

Zbog snega i hladnoće mnogi su utočište tokom noći potražili u automobilima ili u jednom od obližnjih kafića četvrti Kreuzberg u kojoj je smeštena jedna od trgovina Overkill, gde se patike mogu kupiti, rekla je za portparolka Julian Kalitta

Otkrila je i da su najuporniji ujutro bili nagrađeni besplatnim doručkom. Adidasove patike karakterističnog uzorka s čipom koji omogućuje jednogodišnje korišćenje javnog prevoza u celom Berlinu koštaju 180 evra.

Nekoliko pari već se našlo na iBeju gde se nude po ceni od 600 evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: