Nova loukost linija iz BG, direktna konkurencija

Loukoster Izi džet uspostaviće novu, drugu po redu, redovnu liniju sa beogradskog aerodroma “Nikola Tesla”.

Svet

Izvor: Beta

Utorak, 12.12.2017.

12:38

Nova loukost linija iz BG, direktna konkurencija
Foto: Gettyimages

Od 31. jula naredne godine oni će povezati Bazel sa Beogradom sa tri leta nedeljno, avionom erbas A319 kapaciteta za 156 putnika, najavio je aerodrom.

Letovi na toj liniji obavljaće se utorkom, četvrtkom i nedeljom. Red letenja je već objavljen a karte su u prodaji.

Avion Izi džeta će poletati iz Bazela ka Beogradu utorkom u 06.40, četvrtkom u 17.15 i nedeljom u 06.10. Povratak za Bazel je planiran utorkom u 09.30, četvrtkom u 20.05 i nedeljom u 09 časova. Letovi će trajati oko dva sata.

Na ovoj liniji Izi džet će se direktno takmičiti sa konkurentom Viz erom, koji već godinama leti između Beograda i Bazela, a nova linija će biti konkurencija i liniji do Ciriha koju održavaju Svis i Er Srbija, piše Aviatica.

Iako je portparol Izi džeta više puta potvrdio da linija ka Ženevi neće biti ukinuta, letovi za tu liniju i dalje nisu ubačeni u prodaju i nema ih u letnjem redu letenja kompanije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

1 d

Podeli: