Azvirt: Imamo dobar posao za Srbiju

Beograd/Baku -- Premijer Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa rukovodstvom kompanije Azvirt koja u Srbiji radi na izgradnji Koridora 11, na deonici Ljig - Požega.

Izvor: Tanjug
Podeli

Vučić je sa njima razgovarao o mogućem angažovanju te kompanije i na drugim infrastrukturnim projektima u Srbiji.

Ti drugi projekti su obilaznica oko Beograda, jedan od najvećih infrastrukturnih projekata ove vrste u Evropi i izgradnja dela autoputa na Koridoru 10, u dužini od osam kilometara na deonici Levosoje - Srpska kuća.

Direktor kompanije Azvirt Kamil Alijev istakao je zadovoljstvo iskustvima koje ova kompanija ima u Srbiji i naglasio da sledeće nedelje dolazi u Beograd delegacija na najvišem nivou kako bi sa predstavnicima srpske vlade razgovarali o budućim projektima u Srbiji, saopštila je Kancelarija Vlade Srbije za saradnju s medijima.

"Ovde imamo veliku priliku da napravimo dobar posao za Srbiju. Veoma sam zadovoljan prijateljskim odnosom njihove vlade prema našoj zemlji, posvećenošću njihovih privrednika i njihovom željom da ulažu u Srbiji", istakao je Vučić, sumirajući rezultate posete Azerbejdžanu.

Vučić je u toku dana obišao i trg Državne zastave, stari deo grada Bakua, kao i muzej Hajdar Alijev, arhitektonski rad Zahe Hadid i položio venac na spomenik Nikoli Tesli.

Premijer Srbije danas završava dvodnevnu posetu Azerbejdžanu.

Vučić je juče razgovarao sa azerbejdžanskim državnim vrhom i predstavnicima uglednih azerbejdžanskih kompanija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 236 idi na stranu