Seksi igračke – siguran biznis

Nemačka kompanija za proizvodnju erotskih pomagala i seksi igračaka Beate Uhze zabeležila je prošle godine neto profit od 1,3 miliona evra.

Svet

Izvor: B92

Ponedeljak, 31.03.2014.

22:01

Default images

Kompanija je prvi put od 2008. zabeležila pozitavan rezultat, preneli su belgijski elektronski mediji.

U saopštenju kompanije se navodi da je rast profita posledica sve većeg interesovanja žena za seksi igračke, ulja za masažu i erotskog rublja.

Kako objašnjavaju predstavnici kompanije, ovakav uspeh je postignut zahvaljujući novoj politici kompanije, smanjenju ponude u prodavnicama i zatvaranju deficitarnih prodajnih mesta s jedne strane, a pojačanoj ponudi sve traženije kupovine putem interneta, s druge strane.

Kompanija je pojačala ponudu svojih proizvoda namenjenih ženskoj populaciji koja odnedavno čini 80 odsto nove klijentele.

Kompanija predviđa da će 2014. uspeti da ostvari pomet od oko 145 miliona evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

16 h

Podeli: