Seksi igračke – siguran biznis

Berlin -- Nemačka kompanija za proizvodnju erotskih pomagala i seksi igračaka Beate Uhze zabeležila je prošle godine neto profit od 1,3 miliona evra.

Izvor: Tanjug
Podeli

Kompanija je prvi put od 2008. zabeležila pozitavan rezultat, preneli su belgijski elektronski mediji.

U saopštenju kompanije se navodi da je rast profita posledica sve većeg interesovanja žena za seksi igračke, ulja za masažu i erotskog rublja.

Kako objašnjavaju predstavnici kompanije, ovakav uspeh je postignut zahvaljujući novoj politici kompanije, smanjenju ponude u prodavnicama i zatvaranju deficitarnih prodajnih mesta s jedne strane, a pojačanoj ponudi sve traženije kupovine putem interneta, s druge strane.

Kompanija je pojačala ponudu svojih proizvoda namenjenih ženskoj populaciji koja odnedavno čini 80 odsto nove klijentele.

Kompanija predviđa da će 2014. uspeti da ostvari pomet od oko 145 miliona evra.

Svet

Pad na evropskim berzama

London, Njujork -- Vodeće evropske berze zabeležile su danas pad akcija, budući da investitori iščekuju ovonedeljnu odluku Evropske centralne banke (ECB) oko kamatnih stopa.

Svet ponedeljak 31.03. 21:23 Komentara: 0

Prodaju nekretnine za bitkoine

Sidnej -- Agencija za nekretnine Forsit Rial Istejt, sa sedištem u Sidneju, od 26. aprila će prihvatati virtuelnu monetu bitkoin kao sredstvo plaćanja za svoje usluge.

Svet ponedeljak 31.03. 19:04 Komentara: 6
strana 1 od 265 idi na stranu