Biz - B92.net

Vredne nagrade za NIS na Sajmu poljoprivrede

Beograd -- Na ovogodišnjem Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu kompanija NIS dobitnik je dve vredne nagrade.

Izvor: B92.net
Podeli
Foto: NIS
Foto: NIS

Reč je o priznanju za lidera društveno odgovornog ponašanja u odnosu prema zajednicama u kategoriji privrednih subjekata, kao i o nagradi za dobar dizajn za realizaciju dizajna prikazanog u okviru sajamske postavke.

Nagrade su u ime kompanije primili Petar Đurić, rukovodilac Sektora za upravljanje brendovima u NIS-u, i Sandra Šmanja iz Sektora za društveno odgovorno poslovanje.

NIS je prepoznat po ulaganjima u društveno odgovorne projekte, a nagrada na Sajmu poljoprivrede još jednom je potvrdila značaj koji kompanija pridaje odgovornom odnosu prema zajednici u kojoj posluje. Između ostalog, vodeći se idejom da doprinese pozitivnim promenama u društvu i svoje uspehe podeli sa zajednicom u kojoj posluje, kompanija NIS od 2009. godine kontinuirano sprovodi program društvene odgovornosti "Zajednici zajedno". Na taj način, osluškujući potrebe zajednice NIS predano radi na unapređenju i osnaživanju zajednice čiji je deo. Nova igrališta, rekonstruisane i opremljene ambulante, bolnice, parkovi, ustanove kulture, samo su deo doprinosa kompanije u nastojanju da unapredi kvalitet života građana u partnerskim gradovima i opštinama. Kroz pomenuti program, u saradnji sa partnerima iz lokalnih saumouprava, realizovano je više od hiljadu projekata, koji su unapredili život zajednice u oblasti zdravstva, nauke i obrazovanja, kulture, sporta, socijalne zaštite i zaštite životne sredine, a u koje je od 2009. do danas uloženo više od 1,4 milijarde dinara, saopšteno je iz kompanije NIS.

Foto: NIS
Foto: NIS

Pored nagrade za doprinos u izgradnji bolje budućnosti i negovanje pravih vrednosti, NIS je još jednom pokazao da je moderna kompanija koja prati savremene trendove, osvojivši i nagradu "Dobar dizajn", za sajamski nastup u okviru najveće i najznačajnije agromanifestacije u regionu.

NIS će, uz ohrabrenje koje su pomenute nagrade donele, nastaviti da osluškuje potrebe svojih potrošača i zajednice i da brine o budućim generacijama, podstičući razvoj i unapređenje kvaliteta uslova života celokupne zajednice u kojoj kompanija posluje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.