Biz - B92.net

"Vi sve vreme o rušenju, a ja sve vreme kako se gradi" VIDEO

Beograd -- Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović kaže da je ostao samo jedan neasfaltirani kilometar na Koridoru 10 u Grdeličkoj klisuri

Izvor: B92
Podeli
Foto: Prva, screenshot
Foto: Prva, screenshot

Mihajlovićeva se uključila uživo u Jutro Prve TV sa, kako je navela, jednog od najlepših mostova, Džemin do, koji s enalazi na visini od 62 metra.

"Veličanstveno izgleda. Dva su mosta posebno visoka, Džemin Do i Vrla. Ima 33 mosta u dužini od 6,7 kilometara. Nije slučajno najteže gradilište u Evropi, 27 je kilometara auto-puta kroz Grdeličku klisuru, samo kilometar nije asfaltiran", navle ja Mihajlovićeva.

Prema njenim rečima, na dve kritične tačke se radi ubrzano, 24 sata.

"Sve što je urađeno na Koridoru 10 kroz Grdeličku klisuru deluje veličanstveno i građani stvarno treba da znaju da je ovo stvarno vrlo teško gradilište. Podsetiću da 2014. nije postojao ni metar izgrađenog auto-puta, a prošle godine asfalt ni na jednom kilometru", navela je ona.

A šta ministarka kaže o tome gde spava tokom ovonedeljnog privremenog boravka na toj lokaciji, kako joj izgleda radni dan, kao i kako teku radovi na saniranju kosine pogledajte u video-prilogu:

Ministarka je, između ostalog, odgovorila i na navodne optužbe da stotine hiljada dinara troši na nove tepihe u kabinetu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.