U Priboju se gradi nova fabrika nakon 40 godina: Nemački investitor zaposliće 400 ljudi

Nakon 40 godina u opštini Priboj biće izgrađena potpuno nova fabrika u kojoj će se proizvoditi delovi za automobile.

Srbija

Izvor: RINA

Ponedeljak, 11.05.2020.

12:40

U Priboju se gradi nova fabrika nakon 40 godina: Nemački investitor zaposliće 400 ljudi
Foto: Rina

"Investitor je nemačka firma, a očekuje se zapošljavanje 400 radnika, što je za našu opštinu od izuzetnog značaja. Velika stvar za Priboj i Pribojce, jer krupnim koracima idemo napred i činimo sve da broj investicija bude još veći", rekao je za Rinu Lazar Rvović, predsednik opštine Priboj.

Pored ovog, u opštini na Limu realizuju se i drugi kapitalni projekti. Intenzivno se radi na završetku hotela, koji će biti kategorisan sa četiri zvezdice.

"Dugo je opština Priboj bila kao napušteni rudnik, ali zadnjih godina ta slika je promenjena. Sada vidimo naše svetlo na kraju tunela. Uz pomoć Vlade RS uspeli smo da život za naše građane učinimo mnogo boljim u odnosu na neki prethodni period", rekao je Rvović.

U toku su i radovi na putnoj infrastrukturi, gde je bilo kašnjenja zbog situacije izazvane koronavirusom, ali će se ipak sve završiti u planiranim rokovima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: