"Trebalo je da kažete da imamo jednu liniju više" VIDEO

Gradonačelnik Niša Darko Bulatović demantovao je da će niški aerodrom napustiti jedna od dve najveće evropske loukost kompanija Rajaner.

Srbija

Izvor: B92

Petak, 28.09.2018.

09:15

Foto: Thinkstock

Na direktno pitanje da li su te najave tačne, Bulatović je kratko odgovorio; "Ne, to nije tačno".

Na pitanje o ukidanju linije Viz era iz Niša za Malme od početka sledeće godine, Bulatović je za Prvu TV kazao da je tu reč o poslovnoj politici avio-kompanije.

"U to se ne može niko mešati i to je pitanje tržišta i još jedna potvrda da smo doneli ispravnu odluku jer iza aerodroma u ovakvim okolnostima može da stoji samo jaka država kao što je Srbija", naveo je Bulatović.

On je najavio da se na niškom aerodromu otvara i nova linija od 15. novembra.

"Trebalo je da kažete da imamo jedan let više, 15. novembra otvara se nova linija za Beč, to je najjača linija koja postoji u avio saobraćaju na prostorima Evrope i Nišlije će imati priliku da imaju jednu takvu destinaciju", naveo je Bulatović.

Mađarska lou-kost kompanija Viz er potvrdila je u četvrtak da se od januara sledeće godine ukida linija Niš-Malme.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Podeli: