Biz - B92.net

Srbija pre svih drugih u regionu: Sve izvesniji dolazak čuvenog lanca, u igri dve lokacije

Da li će, posle Venecije, Njujorka, Hongkonga, Dubaija i drugih metropola, čuveni lanac Ćiprijani restoran i hotel otvoriti i u našoj prestonici?

Izvor: B92, TV Prva
Podeli
Foto: Printskrin, TV Prva
Foto: Printskrin, TV Prva

Prema njegovim rečima, trenutno se u Srbiji snimaju veliki projekti.

"Tu su Kejt Hadson, Edvard Norton, Batista... Srbija je postala odabrana destinacija, fenomenalna stvar je da su svi ti ljudi ovde", kazao je Kesić.

Kada i kojim povodom u Beograd stižu direktor Gučija i super model Naomi Kembel? Kakve vesti oni donose? Na ove teme Televizija Prva razgovarala je sa čovekom koji je zaslužan za dolazak velikih imena u Srbiju, Andrejem Kesićem.

Ideja je, kaže sagovornik ove telezivije, da Đuzepea Ćiprijanija animiraju da Beograd postane sedma destinacija sveta koja bi imala jedan od njegovih lanaca restorana.

"Stvarno smo imali veliku pomoć predsednik Republike Srbije Aleksandra Vučića i premijerke Ane Brnabić da se tako nešto desi. Gospodina Ćiprijanija opsedaju Doha, Bejrut, Katar... Crna Gora je godinama pokušavala da nekako organizuje njegov dolazak u tu zemlju - nama je to uspelo. On je pokazao veliko interesovanje, sastao se sa predsednikom i premijerkom, to je prošlo zaista fenomenalno", priča Kesić.

Navodi da se razgovori na pomenutu temu trenutno vode.

Brnabićeva najavila: Dolazi značajna IT kompanija

"Držimo pesnice, mislimo da će se to desiti. Posle Meksiko Sitija, Moskve, Dubaija, Njujorka gde je nedavno otvoren jedan veliki hotel, a gde je prvi gost bio Novak Đoković... Zaista, velika stvar ukoliko bi Srbija bila ta, pre svih drugih u regionu", napominje.

Prema njegovim rečima, već su odabrane dve potencijalne destinacije.

"Verujte, kada ih budemo obelodanili, videćete da su vrhunske za tako nešto. Ta jedna destinacija je fenomenalna, velika je. Valja napomenuti da je to investicija od 50 do 70 miliona evra. Gospodin Ćiprijani je rekao da bi bio izričit da se uposle samo naše firme, da niko iz Italije ne bi dolazio i radio te radove", najavljuje Kesić.

A šta kaže o dolasku Naomi Kembel poslušajte u prilogu:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.