Skenirano čak milion računa; Mali: Interesovanje građana je zaista veliko

Za nešto više od dva dana, građani su skenirali čak milion fiskalnih računa, u okviru nagradne igre „Uzmi račun i pobedi", napisao je Siniša Mali.

Srbija

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.12.2022.

15:42

Skenirano čak milion računa; Mali: Interesovanje građana je zaista veliko
Foto: Printscreen/instagram/siniša mali

Ukupan nagradni fond novog ciklusa igre "Uzmi račun i pobedi" čini 10 stanova vrednih 1,7 miliona evra.

"Za nešto više od dva dana, građani su skenirali čak milion fiskalnih računa, u okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi". Takođe, danas do 15 časova, imamo 86.700 registrovanih korisnika, što je još jedna potvrda da je interesovanje građana zaista veliko. To me posebno raduje jer se kroz ovu nagradnu igru zajedno borimo protiv sive ekonomije! Drago mi je što su građani pozitivno reagovali na nova pravila nagradne igre, pošto više nema slanja koverata sa fiskalnim računima, već se fiskalni računi sa QR kodom skeniraju mobilnim telefonom. Prvo izvlačenje u okviru nagradne igre biće održano u subotu, 28. januara 2023. godine, kada će biti dodeljena dva stana u Beogradu. Srećno svim učesnicima", napisao je ministar finansija Siniša Mali na svom Instagram profilu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: