Putin i Vučić: Sa reči na dela

Rusija je danas jedan od najvećih investitora u Srbiji, rekao je predsednik Rusije Vladimir Putin posle tet-a-tet sastanka.

Srbija

Izvor: B92

Četvrtak, 17.01.2019.

16:03

Putin i Vučić: Sa reči na dela
Foto: Tanjug/Tanja Valiæ

On je takođe rekao i da je robna razmena između Rusije i Srbije drastično porasla i da sada iznosi dve milijarde dolara.

"Ne samo da isporučujemo vojnu tehniku, nego i kupujemo borbene sisteme, borbenu tehniku, vi znate šta već“, rekao je Putin.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dodao je da je saradnja dve zemlje danas obimnija nego ranijih godina.

„Sa reči smo prešli na dela“, rekao je Vučić.

Kako je naveo, i to je "u oblasti energetike naročito, u oblasti vojne saradnje, infrrastrukture, saobraćaja, ali isto tako i kulture, obrazovanja, sporta i svih sfera društva“, rekao je Vučić.

„Verujem, gosodine predsedniče, da ćemo i dalje moći da unapređujemo ekonomsku razmenu. Danas smo otvorili i neka nova poglavlja, od digitalizacije do korišćenja nuklearne energije", rekao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

1 d

Podeli: