Biz - B92.net

Palma: Skuplja kafa za poslanike

Beograd -- Lider JS Dragan Marković Palma založio se da se cene pića i hrane u skupštinskom restoranom podignu za poslanike, a da ostanu iste za službenike i novinare.

Izvor: Tanjug
Podeli

"Jutros sam naručio dve kafe i pitao konobara koliko koštaju, a on je rekao 10 dinara, što znači da je jedna kafa pet dinara. Predložiću da za novinare i službenike ostanu iste cene, a da poslanici plaćaju kao u restoranu 120 dinara“, objasnio je Marković.

On je ocenio da je Dačićev ekspoze napravljen na osnovu realnih okolnosti i priliva u budžet.

"Najveći problem sa kojim se vlada suočava je da se zaustavi pad dinara imajući u vidu kredite građana i sušu. Takođe, treba da dovedemo investitore i otvorimo nova radna mesta da se borimo za socijalnu pravdu“, naglasio je Marković koji nije želeo da komentariše njegovu jučerašnju izjavu u kojoj je otkrio da bi Jorgovanka Tabaković mogla biti guverner NBS.

Marković je rekao da je siguran da će nova vlad trajati četiri godine jer ima najmanje članova, a najširu podršku u parlamentu. On je dodao da partije koje čine većinu nisu bile ambiciozne kada su u pitanju funkcije, a da je najviše vremena u formiranju vlade potrošeno na uskladjivanje ekonomskog programa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.