"Ne idem na Kopaonik, otvaraću neke fabrike"

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da ove godine neće ići na tradicionalno ekonomsko savetovanje ekonomista na Kopaoniku sledeće nedelje.

Srbija

Izvor: B92

Utorak, 28.02.2017.

10:32

Foto: Tanjug

“Ne idem na Kopaonik ove godine, otvaraću neke fabrike. Važno nam je učešće MMF-a, jer će biti manje demagogije i, nadam se, manje neistina”, kazao je Vučić na pitanje da li će ove godine učestvovati na toj konferenciji.

Organizatori su pre nekoliko nedelja saopštili da je potvrđen dolazak Vučića i predstavnika vlade na Kopaonik biznis forum.

Forum se, u organizaciji Saveza ekonomista Srbije i Udruženja korporativnih direktora Srbije, pod pokroviteljstvom predsednika Vlade, održava od 7. do 9. marta na Kopaoniku.

Predviđeno je da ove godine učesnici raspravljaju na temu "Inteligentne investicije kao vid nove agilnosti Vlade posle fiskalne konsolidacije", zatim o programu realizacije reformi, razvoju infrastrukture, restrukturiranju javnog sektora i pametnom rastu, kao i o održivom i inkluzivnom razvoju iz perspektive industrijske politike.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: