Mali: Razrešena otvorena pitanja, u ponedeljak poziv privrednicima

Danas je održan sastanak koordinacionog tela za implementaciju programa ekonomskih mera.

Srbija

Izvor: B92

Sreda, 08.04.2020.

14:58

Mali: Razrešena otvorena pitanja, u ponedeljak poziv privrednicima
Foto: instagram.com/mali_sinisa

Na njemu su razrešena sva otvorena pitanja pa se očekuje da će na sednici Vlade Srbije u petak biti usvojen odgovarajući pravni okvir kako bi od ponedeljka mogao da se uputi poziv privrednicima da se prijave za mere pomoći države.

Ovo obaveštenje postavio je danas na svom profilu na Instagramu ministar finansija Siniša Mali nakon sastanka Koordinacionog tela za primenu paketa ekonomskih mera koji je namenjen privredi.

"Na današnjem sastanku Koordinacionog tela za implementaciju Programa ekonomskih mera razrešili smo sva otvorena pitanja tako da očekujemo da će na sednici Vlade u petak biti usvojen odgovarajući pravni okvir, kako bi već od ponedeljka mogli da uputimo poziv i uputstvo privrednicima za prijavljivanje za ekonomske mere.#COVID19", naveo je Mali na svom profilu na Instagramu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: