Biz - B92.net

Mali: 1.000 ljudi, a 320 stanova

Beograd -- Više od 1.000 građana do sada je pokazalo interesovanje za stanove u dve kule u "Beogradu na vodi", izjavio je gradonačelnik Siniša Mali.

Izvor: Tanjug
Podeli

Mali kaže da je odziv dobar i da je to dobar pokazatelj i signal da građani veruju u taj projekat.

"Za prva 24 sata javilo se više od 1.000 građana koji su zainteresovani da budu obavešteni o daljim koracima i da učestvuju u kupovini stanova u prvim stambenoim kulama", rekao je Mali Tanjugu.

Podsećajući da će u dve kule biti oko 320 stanova, gradonačelnik je istakao da se za samo jedan dan javilo tri puta više zainteresovanih nego što ima stanova.

Mali nije mogao da precizira koji je profil zainteresovanih kupaca, već je rekao da treba uraditi analizu svih koji su dali podatke. Kako je istakao, većina registrovanih je iz Srbije.

"Njima se očigledno sviđa lokacija i iz prve ruke žele informacije šta će se graditi i raditi i kako će izgledati stanovi", podvukao je Mali.

Odziv je, kako kaže, dobar i predstavlja dobar pokazatelj i signal da građani veruju u projekat i istovremeno za nadležne da su na pravom putu.

Mali je ponovio i da juče nije počela prodaja stanova, već registracija potencijalnih kupaca, što je proces na kojem investitor insistira u svim zemljama u kojima gradi objekte, jer želi da "oseti tržište".

Potencijalni kupci se, objasnio je, kroz registraciju na sajtu ili kroz davanje podataka telefonom, registruju da dobijaju informacije o dinamici izgradnje projekta, kao i informacije koje su vezane za stanove - njihov izgled, kvadraturu, cenu...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.