Biz - B92.net

Isporuka prvih Fijata za Marbo

Beograd -- Fabrika Fijat automobili Srbija isporučila je kompaniji Marbo produkt prva vozila od ukupno 111 kupljenih Fijatovih automobila.

Izvor: B92
Podeli

Svečanim uručivanjem prvih ključeva i primopredajom Fijatovih automobila, počela je isporuka prvih od 111 vozila koja će kompaniji Marbo produkt, članici Pepsi ko grupe, kako je planirano, u narednom periodu isporučiti kompanija Fijat automobili Srbija.

Preuzimanjem ovog značajnog kontigenta vozila koja čine modeli Fijat 500L i Fijat punto klasik, Marbo produkt će značajno osnažiti svoje službe prodaje za fabrike koje ima u Srbiji i Bosni i Hercegovini, saopšteno je iz FAS-a.

Kako se navodi, ovaj posao ujedno predstavlja početak saradnje između kompanija Fijat automobili Srbija i Marba.

"Raduje me činjenica da Fijat automobili Srbija ima sve veći broj partnera sa kojima upostavlja saradnju koja se ogleda kroz kvalitet i poverenje. Nama je zadovoljstvo da kvalitetom svojih vozila, Marbu, kao i svim našim partnerima pružamo podršku u obavljanju poslova", rekao je Geri Klark, komercijalni direktor kompanije Fijat automobili Srbija.

"Kompletne usluge servisiranja i održavanja vozila FAS će Marbu isporučivati na osnovu Ugovora o operativnom lizingu koji je Marbo produkt potpisao sa našim zajedničkim partnerom lizing kompanijom ALD Automotive“, precizirao je Klark.

Menadžer prodaje Marba za tržišta Zapadnog Balkana Miloš Tripić je rekao da je "za Marbo, kao veliku kompaniju koja fabrike ima u Srbiji i Bosni i Hercegovini, a širokim asortimanom proizvoda pokriva čitav region, važna karika poslovanja prodaja, koja je nezamisliv bez dobrih automobila.“

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.