Danas je poslednji dan za prijavu

Danas je poslednji rok da se građani Srbije prijave za državnu pomoć u iznosu od 100 evra.

Srbija

Izvor: B92.net

Subota, 29.01.2022.

09:39

Danas je poslednji dan za prijavu
Foto: Shutterstock/Younes Stiller Kraske

Za ovu pomoć prijavljuju se mladi, uzrasta od 16 do 29 godina, a isplata kreće 1. februara.

Ministar finansija Siniša Mali objavio je juče da se do sada prijavilo više od 1.000.000 građana.

Ako imate bilo kakav problem prilikom prijave koja se vrši preko sajta Uprave za trezor, na istoj adresi možete to i prijaviti.

Ministar finansija nedavno je upitao građane preko Instagram profila na šta će potrošiti novčanu pomoć države u iznosu od 100 evra, a zanimljivo je da su mnogi korisnici pomenute društvene mreže rekli da će novac investirati u kriptovalute.
Foto: Ministarstvo finansija
Mali je naveo da je pomoć mladima od 100 evra u potpunosti opravdana ekonomska mera. Ona, prema njegovim rečima, predstavlja podsticaj za mlade i pokazuje koliko je država jaka i stabilna.

"Nama je bio cilj da stvorimo lepu atmosferu, da širimo optimizam među mladima, i da vide da je država tu za njih, da smo jaki, stabilni, da imamo snage da pomognemo i njima", istakao je Mali.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

1 d

Podeli: