Grom udario u pistu na Beogradskom aerodromu; Šteta sanirana, saobraćaj normalizovan FOTO

Avio-saobraćaj na aerodromu "Nikola Tesla", nakon udara groma, normalizovan je danas od 17 časova, saopštio je aerodrom "Nikola Tesla".

Srbija

Izvor: Tanjug

Utorak, 27.09.2022.

16:33

Grom udario u pistu na Beogradskom aerodromu; Šteta sanirana, saobraćaj normalizovan FOTO
Foto: EPA/KOCA SULEJMANOVIC

"Brzom reakcijom nadležnih službi, šteta od udara groma na pisti je sanirana i saobraćaj je normalizovan od 17 časova", navodi se u saopštenju, u kojem zahvaljuju putnicima na strpljenju.

Nakon incidenta, iz aerodromske službe precizirali su da je grom udario u pistu prilikom jake oluje koja je tokom popodneva zahvatila područje Surčina i napravio oštećenja, zbog čega su poletanja i sletanja aviona bila privremeno obustavljena.

I TV Prva je proverila kakvo je stanje na Beogradskom aerodromu.

Opširnije u video-prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Svet

Sledi zabrana: Nova pravila za iznajmljivanje stana

Američka digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata širom sveta.

8:21

12.3.2024.

7 d

Podeli: