Mali zahvalio domaćinima konferencije u Novom Sadu; "Važno je da razvijamo saradnju" FOTO

Ministar finansija Siniša Mali zahvalio se domaćinima konferencije "Zapadni Balkan, jedan region, jedno tržište - korak prema zajedničkom tržištu EU".

Srbija

Izvor: B92

Utorak, 28.09.2021.

21:07

Mali zahvalio domaćinima konferencije u Novom Sadu;
Printskrin: Instagram/mali_sinisa

Konferencija je održana u Novom Sadu, a ministar Mali je naglasio da su takvi događaji važni za razvoj snažne ekonomije.

"Konferencija "Zapadni Balkan, jedan region, jedno tržište - korak prema zajedničkom tržištu EU" u Novom Sadu - hvala domaćinima na organizaciji, veoma je važno da razvijamo snažniju ekonomsku i trgovinsku saradnju kao region, kako bismo zajedno bili još jači", napisao je Mali.
Smisao inicijative "Otvoreni Balkan" je, dodaje, produbljivanje regionalnog tržišta na Zapadnom Balkanu, kao i sprovođenje brojnih mera koje će doneti brze, konkretne i jasne rezultate, koji će biti vidljivi građanima i privredi. To će dovesti do većeg protoka robe i ljudi, smanjiti troškove poslovanja i podići konkurentnost firmi, a sve to će doprineti bržem i održivom razvoju naših ekonomija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

1 d

Podeli: