"Kada igram protiv njega mogu samo da budem broj dva": Mali na partiji sa Demirovićem FOTO

Igra sa pitanjima o poreskom sistemu u Srbiji našla se danas na stolu Siniše Malog.

Srbija

Izvor: B92

Petak, 24.09.2021.

17:36

Printskrin: Instagram/Siniša Mali

"Na kraju radnog dana i brojnih sastanaka, odlučili smo da odigramo jednu partiju igre koju sam dobio na poklon od @milantrbojevic a koja se sastoji od brojnih pitanja koja imaju veze sa poreskim sistemom u Srbiji. Protivnik mi je bio čovek koji ovu temu poznaje sigurno bolje od bilo koga u našoj zemlji, moj pomoćnik za fiskalni sistem Dragan Demirović. Ponosan sam što ga imam u svom timu, ali sa druge strane nije bilo lako igrati sa njim! Sreća je ipak ovoga puta bila na mojoj strani, iako mi je jasno da, kada igram protiv njega, mogu samo da budem broj dva", obajvio je Mali na svom Instagram nalogu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Svet

Sledi zabrana: Nova pravila za iznajmljivanje stana

Američka digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata širom sveta.

8:21

12.3.2024.

6 d

Podeli: