Prestali da posluju i u Beogradu

Platforma za dostavu hrane "Donesi" više ne vrši dostavu u Beogradu.

Srbija

Izvor: B92

Utorak, 07.09.2021.

10:50

Prestali da posluju i u Beogradu
Ilustracija: buryakphoto/Shutterstock

Korisnici će, kako je ranije i najavljivano, moći da naručuju hranu putem "Glova".

"'Donesi' danas prestaje sa poslovanjem u Beogradu, a svi sadržaji sa aplikacije i veb sajta već su prebačeni na 'Glovo'. Korisnici 'Donesi' aplikacije će biti preusmereni na 'Glovo' kroz personalizovane linkove, gde će jednostavan proces prijavljivanja biti moguć u samo nekoliko koraka. Istovremeno, korisnici 'Donesi' veb sajta će biti preusmereni na 'Glovo' veb sajt", navode iz te kompanije u saopštenju.

Migracija podataka sa područja Beograda je, dodaju, poslednji korak u procesu prebacivanja "Donesi" poslovanja na "Glovo", budući da su krajem avgusta svi drugi gradovi u zemlji već prebačeni na nov sistem.

Čeka li nas drugačija dostava? Iz Glova za B92.net otkrivaju zašto su kupili "Donesi"

"Svi restorani koji su prethodno bili deo 'Donesi' ponude sada će biti dostupni na 'Glovo' aplikaciji. Ukupno, platforma nudi više od 2.500 restorana", poručuju.

Osim hrane, podsećaju, ovaj brend u Beogradu omogućava i dostavljanje namirnica i domaćih proizvoda, poput mesa i ribe, poklona, cveća, osvežavajućih pića, proizvoda za lepotu i negu, proizvoda za bebe i knjiga.

"Zadovoljstvo nam je da danas objavimo da je proces migracije sa platforme 'Donesi' na 'Glovo' uspešno završen. U narednom periodu korisnicima ćemo nuditi brojne ponude i promocije, kao i mnogo bolje sveukupno korisničko iskustvo i zadovoljstvo", izjavio je Branimir Đurović, direktor "Glovo Srbija".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

1 d

Podeli: