Stižu Turci

Turski investitori zainteresovani su za ulaganje u Užice, a najverovatnije će to biti proizvodni pogoni iz oblasti tekstilstva.

Srbija

Izvor: RINA

Utorak, 31.08.2021.

09:54

Stižu Turci
Foto: RINA

To je potvrđeno na sastanku između lokalnog rukovodstva i počasnog konzula Srbije u turskom gradu Jedrene, Saliha Akgula Hadzifejzovića.

U Užicu je danas boravio Salih Akgul Hadzifejzović, počasni konzul Srbije u turskom gradu Jedrene, nekadašnjoj prestonici otomanskog carstva. S njim je razgovarala gradonačelnica Užica dr Jelena Raković Radivojević sa saradnicima.

"Izvesna je i izgradnja Kasapčića mosta. Zadovoljna sam rezultatima današnjeg sastanka, jer su u narednom periodu najavljena velika ulaganja“, rekla je gradonačlenica Užica.

Ona je dodala da se, kako je istaknuto, može veoma brzo očekivati i poseta ambasadora Turske, nakon čega će biti poznati i dalji koraci saradnje, koja će Užicu doneti vredne investicije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

1 d

Podeli: