Vučić: "Očekujemo velike dogovore, žuri nam se" FOTO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da u narednih dva meseca očekuje velike dogovore i velike ugovore za našu zemlju.

Srbija

Izvor: B92

Ponedeljak, 02.08.2021.

13:40

Vučić:
Foto: Printskrin, Instagram/buducnostsrbijeav

On je u objavi na Instagramu naveo da je u toku poslednja analiza pred potpisivanje okvirnog sporazuma za izgradnju brze pruge Beograd-Niš-Preševo, konstrukciju novih deonica železničke pruge u Srbiji, kao i modernizaciju postojećih.

"Železnički saobraćaj je deo zelene agende savremene Evrope, ali i deo privrede koji ubrzano doprinosi privrednom rastu. U narednih dva meseca očekujemo velike dogovore i velike ugovore za našu zemlju", najavio je.

Prema njegovim rečima, u trci smo s vremenom.

"Žuri nam se, jer Srbija mora da uhvati korak sa razvijenom Evropom, a celu naciju da podsetimo na činjenicu da vozovi u Srbiji postoje, da su čistiji i lepši nego ikada, a da će nam pruge biti moderne i brže. Živela Srbija", zaključio je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Svet

Sledi zabrana: Nova pravila za iznajmljivanje stana

Američka digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata širom sveta.

8:21

12.3.2024.

6 d

Podeli: